En zo kampeer je bij je oud-rector!

En zo kampeer je bij je oud-rector!

Caroline op de camping van haar oud-rector
Kamperen bij je oud-rector is niet echt iets wat je verwacht als je een kleine camping in Frankrijk uitkiest. Maar het kan je zomaar gebeuren op La Grosse Talle...

Deze zomer is zoals zovele zomers weer heel bijzonder, en niet in de laatste plaats door de ongelofelijke ontmoetingen. Ik denk dat we huis-aan-huis reclame moeten gaan doen in sommige delen van Utrecht :-).
Zoals Chiel en Caroline, op de terugweg uit noord-Spanje. Na een geweldige vakantie met vrienden en (geplande) ontmoetingen met vrienden en bekenden nog even een paar dagen bijkomen 'en famille'. En dan kom je in het sanitairgebouw zomaar je buren tegen! Dus zo werd het toch weer een heerlijk kort weekje zonnen en spelen en borrelen bij het zwembad.
En dat niet alleen. Na een dag of wat dacht Jan dat hij Caroline ergens van kende. En vice versa. Bleek ze een oud-studente van het Augustinianum in Eindhoven te zijn, de school waar Jan een jaar of tien rector is geweest! Toen werd het helemaal gezellig - en we schrijven het bij de collectie van de ongelofelijke verhalen van La Grosse Talle!

Met dank aan Joost voor het t-shirt, dat Jan inmiddels alweer jaren draagt en dat o-zo actueel blijft :-)!