Wat zou je denken van een paasvakantie op La Grosse Talle?

Wat zou je denken van een paasvakantie op La Grosse Talle?

Het voorjaar is een geweldige periode, en met name de maand april vinden we zelf heerlijk. Dit jaar valt pasen begin april en geven we 15% korting op de huurprijs en een paaspakket* weg, reden te meer om een paasvakantie in één van de huisjes of op de camping (als je tegen de wat koudere nachten kunt) te overwegen!


Het gras is weer groener (en ok, toegegeven, we mogen ook weer op de tractor om te maaien :-), de blauwe regen en de koolzaadvelden bloeien en zijn de geurige bewijzen van het einde van de winter. Nou duren de winters hier niet zo lang als in Nederland, maar toch... in april is de 'r' bijna uit de maand, ook in Frankrijk.

[caption id="attachment_1164" align="alignleft" width="300"]Paaseieren zoeken op La Grosse Talle! Paaseieren zoeken op La Grosse Talle![/caption]

April is de tijd van veel naar buiten kunnen en genieten van de wat koudere avonden voor de kachel (in de gîte): ideaal dus om met kinderen op vakantie te komen, want die kunnen zich buiten heerlijk uitleven. En als je wat anders wilt dan met water spelen bij de bronnen, voetballen op het campingterrein, tafeltennissen onder de hangar, dan kun je altijd nog naar Niort, waar je een speeltuin en draaimolen vindt op de Place de la Brèche. Daar zijn ook leuke terrassen, waar je prima kunt lunchen. En vergeet natuurlijk niet de markten in Lezay (dinsdag) of in Saint-Maixent l'Ecole en Niort (zaterdagmorgen), waarna je uiteraard even moet gaan winkelen in één van de shopping malls die juist buiten Niort zijn om de leukste kinderkleertjes en lekker Franse spullen in te slaan voor het avondeten, of om gewoon even de Franse sfeer in te ademen.

Enne... als u paaseieren wilt komen zoeken op La Grosse Talle, zullen wij er ook een paar voor u verstoppen!

 *paaspakket : we verstoppen paaseieren op het terrein, met daarin voor iedereen minstens een kip en een ei, én met 15% korting op uw huurprijs